Sønderjysk malerforretning tilbyder:

Sønderjysk Malerforretning udfører stort set al slags malerarbejde og anvender maling af høj kvalitet.
Læs herunder hvad vi bl.a. udfører.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med rådgivning omkring dit malerarbejde.

Maling indendørs

Sønderjysk Malerforretning tilbyder både vægmaling, maling af lofter og træ. Vi udfører stort set al slags malerarbejde og anvender maling af høj kvalitet. Vi er et nyere, men veletableret firma, der beskæftiger professionelle og faglærte medarbejdere. Vi har den fornødne erfaring til at gøre dit maler projekt vellykket, vi har prøvet det fleste opgaver før.

Vi er altid åbne for at informere, hjælpe og rådgive dig. Vi ser frem til at modtage dit opkald.

Sprøjtemaling 

Sprøjtemaling anvendes som regel til døre, skuffer og låger. Dog ser man ofte også andre genstande som feks. møbler og facadedøre, som får en sprøjtemaling. Sprøjtemaling har den særlige kvalitet, at en given genstand, efter at være blevet sprøjtemalet, fremstår som ny, idet materialet får en glat overflade. Sprøjtemaling giver materialet en stærkere maling end den typisk ville få ved at blive malet med en regulær pensel. Sprøjtemaling gør også genstanden mere modstandsdygtig – også over for slitage.

Facademaling 

Er dit hus ikke sikret mod det omskiftelige danske vejr, ses det først og fremmest på dit hus struktur. Et ubeskyttet murværk inviterer til fugtskader i murværket og soklen. Og vil på sigt have konsekvenser for dit hus konstruktion. Et medtaget hus er blandt resultaterne af et ubeskyttet murværk. Den synlige slitage på dit hus vil få det til at virke gamnmelt og forsømt og sænke dets handelsværdi. Fugten i husets vægge, som også er en risici ved ikke at have facademalet sit murværk, kan på sigt også være sundhedsskadeligt for husets beboere. Skimmelsvamp er en nærliggende og alvorlig risiko.

Tapetsering 

Som faglærte malere er det en dejlig opgave at tapetsere. Vi rådgiver også gerne om kvalitet, farver, mængder og mønstre, eller hvad der nu melder sig af spørgsmål når der skal nyt tapet på væggene.

Leveret af